fbpx
© 2024 BUDAPEST BOUDOIR

A fotózásról

„Az imént néztem meg a képeket. A kezdeti bizonytalan érzést, hogy vajon lett-e jó, feloldotta a képek nézegetése. Persze, hogy lettek jók! Elkezdtem felírogatni a képek számait, és miközben néztem a testem, szépnek láttam magam, megláttam annak természtességét. Óriási önbizalmat adott ez most nekem, a nőiességem felvállalásának idején, amikor talán semmi másra nem volt nagyobb szükségem, mint eme tapasztalásokra veled. Végtelenül hálás vagyok, hogy ezen keresztül vittél. Nőket gyógyítasz azáltal, hogy szép formában örökíted meg őket. Nőként elmondhatom, igazán felelmelő érzés volt veled fotózni. Diszkért vagy, pont annyit adsz, amennyi kell! Ráadásul mindezt mértani pontossággal érzed. Ez szerintem az egyik titka a sikeres fotózásaidnak. Köszönöm neked!” – Klaudia

Kinek ajánljuk a Boudoir fotózást?

Egy ilyen fotózás célja, hogy meglepd magad, vagy kedvesed egy igazán érzéki, sejtelmes és ízléses fotósorozattal. Lehet ez egy korszak megörökítése, egy az életedben történt változás után egy új éra kezdete, önbizalom növelése, vagy egy teljes átalakulás, de az is lehet egész egyszerűen csak szeretnéd megmutatni magad. Bárhogy is legyen, szívesen leszünk partnered az általad elképzelt fotósorozat megvalósításában, tele csupa nőiességgel, eleganciával, titokzatossággal.

Hogyan történik velünk a fotózás?

A fotózás előtt átbeszélünk minden részletet, hogy mik az elképzeléseid. Amikor sikerült kiválasztanod a számodra szimpatikus fotós csomagot, akkor közösen kitűzzük a fotózás időpontját. Ezen a napon néhány óra, ami csak rólad szól, amikor stábunk csak veled foglalkozik. Igény szerint professzionális sminket és hajat varázsolunk neked. Te csak élvezd a kényeztetést, a többit pedig nyugodtan bízd ránk. Bár alapvetően az elkészült sorozat számít, mégis bizton állíthatjuk, hogy az egész folyamat, az előkészületektől a fotózás végéig egy életre szóló élmény marad. Én alapvetően férfi látásmóddal fotózom, de a női agyféltekém is nagyon fejlett, és ez a képek stílusán is érezhető. Ügyfeleim pont emiatt döntenek mellettem. Mindig zenével fotózunk. A fotózás közben mikor mutatok pár képet, már olyankor elő szokott fordulni, hogy modelljeink nagy mosollyal az arcukon és ragyogó szemekkel konstatálják, hogy sikerült megmutatni egy olyan oldalukat is, amit nem is tudtak esetleg, hogy bennük szunnyadt; a csábító és kacér Nőt.

Hogyan készülj a fotózásra?

Elsősorban a lelked felkészítésével. Többségében hétköznapi nőket fotózom, akik számára nem megszokott, hogy fehérneműben, vagy akár még kevesebben pózoljanak a kamera előtt. Ez teljesen természetes, mivel ez egy bensőséges, bizalmi helyzet a modell és a fotós között. Én abban segítek, hogy oldott légkört teremtek, segítek a pózokban, hogy mi az, ami a te testalkatodnak a legelőnyösebb(legyen az teltebb, vagy vékonyabb), mondom és mutatom, hogy hogyan tudod kivitelezni mindezt, valamint egy vidám, felszabadult és jó hangulatot teremtek. Ily módon számodra a gyönyörű képek mellett maradandó élmény is lesz a fotózás.

Mivel készülj a fotózásra?

Ha a meglévő gardróbodon kívül szeretnél válogatni, akkor új ruhadarabok beszerzésében is tudunk tanácsot adni, hogy hol találsz szép dolgokat mindehhez. Amennyiben viszont úgy döntesz, hogy szeretnéd inkább ránk bízni magad, akkor levesszük a válladról ezt a terhet, és profi stílustanácsadónkkal (stylist) egyeztetve, a fotózásra ő biztosítja az általad elképzelt stílusú ruhadarabokat.

Hol történik a fotózás?

A fotózás helyszíne jellemzően egy gyönyörű enteriőrrel ellátott, napfénnyel teli budapesti stúdió. Ezen kívül szabadtéri helyszíneken is van lehetőség a fotózásra, az év melegebb hónapjaiban.

Mennyi ideig tart a fotózás?

Jellemzően 3 órás fotózásokat szoktunk csinálni, de természetesen ez lehet rövidebb is, és hosszabb is.

Mennyivel előre érdemes időpontot foglalni?

A tervezhetőség érdekében itt is igaz az, hogy minél előbb, annál jobb. Végül az időpont a lehető legkorábbi dátum lesz, ami neked is és stábunknak is megfelelő.

Mi történik a fotózás után?

A fotózás után elküldjük az összes fotót, amelyekből kiválaszthatod a számodra legjobban tetsző képeket. Ezután kezdődik az utómunka (retus), végül a teljes sorozat online galériában kerül átadásra. Amennyiben a későbbiekben további képeket szeretnél, várjuk szíves megkeresésedet.

A kész képek publikálásra kerülnek?

Az esetek többségében ügyfeleink privát céllal csináltatják a fotósorozatokat, mi pedig tiszteletben tartjuk a magánszférájukat. Így csak azon fotók kerülnek általunk publikálásra, amelyekhez ügyfeleink előzetesen hozzájárultak.

error: Védett tartalom!